0 лв.   кошница | поръчай
Вход за клиенти
Потреб.име:
Парола:
РегистрацияНови продуктиОбщи условия

Начало > Общи условия

ПРАВИЛА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА WWW.ABVMARKET.COM

Това са ПРАВИЛАТА за използване на WWW.ABVMARKET.COM , включващи без ограничение ползването на всички услуги в сайта, както наличните така и тези, които могат да бъдат включени в по-късен момент. Моля, прочетете внимателно следващите редове. Те имат за цел да демонстрират твърдото намерение на WWW.ABVMARKET.COM за коректни взаимоотношения с потребителите, а също и да ги убеди в стриктността и конфиденциалноста при съхраняването на техните лични данни.

НАТИСКАЙКИ БУТОНА "ПОРЪЧАЙ" И ЗАВЪРШВАЙКИ ПРОЦЕСА НА ПОРЪЧКА НА СТОКИ, ВИЕ ЗАЯВЯВАТЕ ЧЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ И ПРИЕМАТЕ ВСИЧКИ ПРАВИЛА КАТО ПОТРЕБИТЕЛ НА WWW.ABVMARKET.COM, ОТГОВОРЕН СТЕ ЗА ВАШИТЕ ПОКУПКИ И СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ ДА СПАЗВАТЕ ВСИЧКИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН.


РЕГИСТРАЦИЯ И СИГУРНОСТ

За да закупите продукт чрез WWW.ABVMARKET.COM , вие трябва да приключите процеса на регистрация, въвеждайки вярна, пълна и точна информация, така както ви е поискана от формуляра за регистрация. Тогава ще трябва да изберете потребителско име и парола (акаунт). Вие сте напълно отговорен за запазване тайната на вашата парола. Още повече, вие сте напълно отговорен за всички действия, които се извършват с вашето потребителско име и парола. Умоляваме ви да ни уведомите незабавно при всяко съмнение за неупълномощено ползване на вашия акаунт.


ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
 
WWW.ABVMARKET.COM уважава личните данни на потребителите си. WWW.ABVMARKET.COM няма да следи, редактира или разкрива никаква лична информация за потребителите на WWW.ABVMARKET.COM без тяхното изрично предварително разрешение, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.


ОТГОВОРНОСТИ

Като условие за ползване на WWW.ABVMARKET.COM, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се задължава към WWW.ABVMARKET.COM , че няма да ползва предоставената му услуга за каквато и да е дейност, забранена от закона или неотговаряща на тези ПРАВИЛА.


ГАРАНЦИИ  
 
Всеки продукт, който има гаранционна карта от производителя, подлежи на гаранционно обслужване.

За консумативи няма гаранция.


ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА И ДОСТАВЕНА СТОКА

Клиент, поръчал стока през електронния магазин и получил същата по пощата, с куриер, или друг вид транспорт, има право да откаже получаването на поръчката, или част от нея след като вече тя му е доставена, само в един от следните случаи:

- при транспортирането стоката или нейната опаковка са повредени;
- доставената стока явно не съответсва на поръчаната от клиента;
- цената не съответства на първоначално оферирата;
- при условията на чл.69,ал.3 от ЗЗППТ;
- рекламации по гореизброените пунктове се извършват само в момента на доставката.

Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка до него и връщане на стоката обратно на доставчика.


РЕКЛАМАЦИИ СЕ ПРИЕМАТ, КАКТО СЛЕДВА:

В 7-дневен срок от получаването на стоката при условие, че бъдат посочени писмено основателни причини за това и се подпише декларация, удостоверяваща, че стоката се намира във вида, в който е получена, без да е била ползвана и е с ненарушена оригинална опаковка.

Когато доставената стока е с гаранция, предложена от производителя/вносителя й и клиентът е редовно снабден с гаранционна карта, където са посочени адреси и телефони на гаранционните сервизи, той се обръща директно към посочените сервизи или пунктове.


ВРЪЩАНЕ НА СТОКА
 
Всеки клиент, закупил стока от магазина, може да я върне в 7-дневен срок, ако прецени, че тя нe отговаря на посочените характеристики.


ОТКАЗВАНЕ ИЛИ ПРОМЯНА НА ПОРЪЧКА

Ако искате да откажете направена вече поръчка, някой от продуктите в нея, или да замените даден продукт, обадете се по телефона възможно най-бързо, за да ни уведомите.

Не използвайте email за промяна или отказване на поръчката. Обадете се по телефона!

Дефектни стоки Предлагаме само нови продукти, без видими дефекти, които се транспортират в опаковки на производителя или съответстващи на изискванията му. Ако получите продукт с дефект, който не е външно забележим, обадете ни се.

Използваните продукти, които дадат дефект, подлежат на гаранционно обслужване, ако са закупени с гаранционна карта и са в гаранционен срок. В този случай трудът за извършване на гаранционното обслужване и таксата за транспорт на новия продукт, ако се наложи подмяна, се заплащат от клиента.


ПОВРЕДИ ПО ОПАКОВКАТА

WWW.ABVMARKET.COM изпраща стоките в опаковка на производителя или друга, но напълно съответстваща на изискванията на производителя.

Ако опаковката е отворена или разбита (не се притеснявайте за външните замърсявания или драскотини по опаковката) веднага обърнете внимание на служителя на куриерската служба. Куриерът е задължен да достави стоките като съхрани тяхната цялост и функционалност.