0 лв.   кошница | поръчай
Вход за клиенти
Потреб.име:
Парола:
РегистрацияНови продуктиКак да поръчате?

Начало > Как да поръчате?

Как да поръчате?

Стъпка 1
Изберете желания от Вас продукт и го добавете в кошницата, като натиснете бутона "добави" до всеки от продуктите в сайта. под снимката в описанието на всеки продукт.

Стъпка 2
Ако искате да поръчате и други продукти, добавете и тях в кошницата по същия начин. Можете да следите съдържанието на кошницата като натиснете бутона „кошница”, който се намира в горния десен ъгъл на сайта.

Стъпка 3
Когато сте избрали всички желани продукти, изберете линка "Поръчай"  може да редактирате съдържанието на кошницата, може да добавяте допълнително количество за всеки продукт. Ако искате да направите промени, можете да се откажете от определен продукт с бутона "Изтрий", или да добавите нови, като се върнете в страниците за продукти, без да се притеснявате, че тези в кошницата ще бъдат "забравени".

След като направите корекция в кошницата незабравяйте да натиснете бутона „Актуализирай”

Стъпка 4
След като сте избрали всички желани продукти и техните количества, трябва да изберете начина на плащане и начина на доставка. Ако имате някакви предпочитания за размер и цвят на поръчания продукт и др. моля, посочете това в полето „Забележка”. След това натиснете бутона „Продължи”.

Стъпка 5
Прегледайте поръчаните продукти и въведените от Вас данните!

Прочетете внимателно условията за покупка и отбележете отметката „Съгласен съм с условията”.

В десния долен ъгъл на сайта има бутон „Принтирай” с натискането му ще разпечатите данните за направената от Вас поръчка.

Завършете поръчката, като изберете "Поръчай".

Стъпка 6
На посочената от Вас ел. поща ще получите уведомително писмо за направената от Вас поръчка. След това наш служител ще разгледа поръчката Ви и ще се свърже с Вас за потвърждение. След това поръчката Ви ще бъде изпълнена.