0 лв.   кошница | поръчай
Вход за клиенти
Потреб.име:
Парола:
РегистрацияНови продуктиЗащо да се регистрирате?

Начало > Защо да се регистрирате?

Защо да се регистрирате?

За да използвате пълните възможности на електронен магазин WWW.ABVMARKET.COM е необходимо  да направите своята регистрация. Единствено като регистриран потребител:


ПАЗАРУВАТЕ ONLINE

Важно е да запомните, че е необходима регистрация , за да извършите покупка. Като гост можете да разглеждате продуктоовия каталог, но не и да направите заявката си online.
 
 
ПОЛУЧАВАТЕ ДОСТЪП ДО ВАШЕТО ПЕРСОНАЛНО МЕНЮ

Когато се логнете в системата като регистриран потребител, вече разполагате с допълнителна навигация, отнасяща се към личния Ви профил, съхранен от системата. Тя е създадена за удобство и използването й прави работата в магазина лесна, бърза и приятна.


Вашето персонално меню съдържа:

Любими продукти
Създайте индивидуален списък от продукти, до които можете да стигате посредством едно кликване. Списъкът е динамичен и позволява да бъде редактиран, като добавяте или изтривате позиции.

За да добавите продукт в „Любими продукти”,  е достатъчно е да натиснете бутон “Добави в любими”, който се визуализира като икона при всеки продукт.

Профил
Данните, които сте въвели по време на вашата регистрация са важни за издаването на счетоводен документ и персоналният контакт с вас, поради което тяхната коректност и поддържането им актуални е важно условие за работа в електронен магазин WWW.ABVMARKET.COM.

Във секция “Профил” можете да редактирате въведената информация. Да променяте адреса за доставка. Може дори да промените и паролата която сте въвели първоначално с регистрацията. Така сами може да се грижите за валидността на Вашите данни.